CloudMerge CONTROL®

CONTROL AND MANAGE

Volledig zicht op de cloud

Wij zijn onafhankelijk van de onderliggende infrastructuur. Dat is één van onze kernwaarden. Mede vanuit deze gedachte is CloudMerge Control® ontstaan. Met deze dienst hebben we zicht op de performance van onze cloudpartners. We kunnen responstijden, de beschikbaarheid en de kosten realtime monitoren en rapporteren.

Hierdoor kunnen we op ieder moment en op basis van diverse criteria de juiste keuzes maken. Maar dat niet alleen, het stelt ons tegelijkertijd in staat om in te grijpen op het moment dat het nodig is. Onze servicedesk heeft 24/7 ‘eyes on the screen’, waardoor jij als klant kunt rekenen op maximale business continuïteit.

Deze drie vragen horen we vaak

Gelukkig hebben we de antwoorden…

Hoe lang duurt het voordat er actie wordt ondernomen als er ’s nachts een storing is?
>Onze servicedesk wordt 24/7 bemant. Niemand wordt uit z’n bed gebeld, maar er zijn altijd een aantal alerte engineers ‘on call’ die direct actie ondernemen wanneer er onverhoopt een storing is.

 

Is het mogelijk om de performance van de verschillende cloud providers met elkaar te vergelijken?
> Jazeker. Voor ons is dat van cruciaal belang bij het bepalen van waar een applicatie het beste tot zijn recht komt.

 

Stel dat blijkt dat het ene platform aanzienlijk goedkoper is dan het andere, kun je dan de ‘application load’ eenvoudig verhuizen?
> Dat verschilt per applicatie. Met name de onderliggende data (de hoeveelheid er van) en mogelijke afhankelijkheden zijn hier bepalend. Wij zullen er echter zoveel als mogelijk aan doen om het te realiseren. We hebben immers iets waar te maken: the right workload in the right place!

Monitoring

24 uur per dag, 7 dagen per week monitoren van het correct functioneren van alle componenten die deel uitmaken van de service, maar ook het monitoren en optimaliseren van performance ten aanzien van infrastructuur, applicaties, databases en processen in zijn algemeenheid, dat is pas op de hoogte blijven.

Reporting

We kunnen veranderingen op alle lagen van de omgeving ten behoeve van incident- en probleemmanagement, alsmede audits identificeren, analyseren en vastleggen. En dat niet alleen, we kunnen ook gegevens verzamelen om oorzaken van een probleem te kunnen bepalen en bewijzen. Vervolgens zullen we oplossingen dan wel maatregelen voordragen om dit probleem op te lossen. Ook rapporteren we alle mogelijke metrics van een omgeving online en realtime als je dat wilt.