CloudMerge CONNECT®

CONNECTING CLOUDS

Elke infrastructuur de cloud in

Er gebeurt steeds meer in de Cloud: e-mailverkeer, data-opslag, websites en e-commerce om slechts een paar dingen te noemen. Maar er is natuurlijk niet maar één Cloud. Iedere Cloudaanbieder gebruikt zijn eigen platform. Bovendien heeft ieder bedrijf zijn eigen infrastructuur en slaat iedere organisatie zijn data op in verschillende datacenters, al dan niet ‘on premise’. CloudMerge CONNECT® ‘knoopt’ als het ware al deze verschillende onderdelen aan elkaar zodat alles altijd vrijwel direct gebruikt kan worden op welke locatie dan ook.

Met CloudMerge CONNECT® ontstaat een allesomvattend netwerk waardoor het mogelijk wordt om informatiestromen te combineren en data uit te wisselen. Uiteraard moet dit betrouwbaar zijn, zo snel mogelijk gebeuren en dient er sprake te zijn van de hoogst haalbare beveiliging. Met een compleet pakket van netwerkservices bereiken we de integratie van hybride en multi Cloud: ethernet access bestaande uit één of meerdere vLAN’s, optische verbindingen met snelheden van 1 tot 100 Gbps, internet connectiviteit, verbindingen met nationale en internationale public Clouds en Network Function Virtualization.

Deze drie vragen horen we vaak

Gelukkig hebben we de antwoorden…

Beperkt een connectie met Azure zich tot de Europese regio’s of is het wereldwijd beschikbaar?
> Zodra wij een Azure ExpressRoute tot stand hebben gebracht tussen jouw omgeving en die van Azure hebben we toegang tot alle regio’s, wereldwijd.

Kunnen jullie ook alle rompslomp met betrekking tot BGP voor rekening nemen?
> Reken maar! Eén van onze network function virtualization services is het faciliteren van een redundant uitgevoerd cloud router. Daarmee verzorgen wij BGP sessies over de betreffende connecties.

Ik wil een connectie met AWS vanaf mijn kantoorlocatie; regelen jullie ook de apparatuur die ik daarvoor nodig heb?
> Graag! Samen met ons moederbedrijf Quanza Engineering zijn wij in staat om tot en met jouw kantoorlocatie connectiviteit te verzorgen. We leveren, installeren en implementeren de benodigde hardware en werken samen met alle grote glasvezelleveranciers. En daarna? Verzorgen we 24/7 het onderhoud en beheer. Je hebt er geen omkijken meer naar!

Hoge dekkingsgraad

In de basis is de CloudMerge CONNECT® infrastructuur verdeeld over de meest toonaangevende datacenters van Nederland. We breiden nog steeds uit, maar kunnen nu al spreken van een zeer hoge dekkingsgraad door aanwezig te zijn binnen Equinix, euNetworks, Digital Realty, Interconnect, Interxion, NIKHEF, GlobalSwitch en Eurofiber.

Razendsnel redundant

Vanuit dit netwerk van partners connecteren we over razendsnelle redundante verbindingen naar de belangrijkste publieke clouds en internetknooppunten: de AMS-IX, CloudVPS, AWS en Microsoft Azure, om er maar een paar te noemen. En met netwerkpartijen als euNetworks, Eurofiber, Hibernia, NL-ix, Tata Communications en Breedband Nederland bereiken we met de snelheid van het licht alle provincies, maar ook andere continenten.

Beschikbaar & Veilig

De keuze in partners zegt iets over wat we nastreven: kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. En deze belangrijke waarden vertalen zich niet alleen naar de datacenters en netwerkpartijen. Ook wat betreft infrastructuur hebben wij doordachte keuzes gemaakt. Op alle locaties is er sprake van hoogwaardige apparatuur van Juniper en Arista en kunnen we rekenen op een 24×7 service. Zelf houden we in het weekend en ’s nachts ‘eyes on the screen’.