In Blog

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt aan dat CloudMerge, specialist op het gebied van cloudoplossingen, per 1 maart 2017 deelnemer is geworden. Met haar slogan “the right workload in the right place” geeft CloudMerge aan dat men zich er op richt om cloud oplossingen zo optimaal mogelijk in te richten en te ondersteunen. CloudMerge is daarmee één van de eerste Cloud Services Brokers in Nederland. In combinatie met het leveren van oplossingen op het vlak van continuous delivery helpt zij haar klanten met de uitdagingen rondom digitale transformatie.

“Deelnemer worden van de DHPA stond voor ons al vanaf het begin hoog op het wensenlijstje”, aldus Robèr van den Brink, Business Unit Manager van CloudMerge. “Wij zien deze toelating als een voorlopige kroon op ons werk. Het is een bevestiging voor onze klanten dat ze zaken doen met een partij waar kwaliteit, continuïteit en beveiliging hoog in het vaandel staan. Maar het mes snijdt wat ons betreft aan twee kanten. De kennis en ervaring die wij opdoen met onze unieke propositie willen wij graag delen met de groep van deelnemende bedrijven.”

“Wij heten CloudMerge van harte welkom bij DHPA”, zegt Ruud Alaerds, directeur van DHPA. Hij vervolgt: “CloudMerge brengt vanuit haar innovatieve kernactiviteit nieuwe inzichten in ons netwerk. Door de oorsprong vanuit een in de sector op haar kwaliteiten gewaardeerd moederbedrijf als de Quanza Group, heb ik er geen twijfel over dat ook dit bedrijf een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Deelnemers van de DHPA behoren tot de absolute top van de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Van de ruim 1300 hostingbedrijven in Nederland, behoort CloudMerge nu tot de selecte groep bedrijven die toegelaten zijn tot de DHPA.


Over CloudMerge
CloudMerge levert als één van de eerste partijen in Nederland Cloud Services Brokerage: één centraal loket van waaruit zij zorgdragen voor het faciliteren van de benodigde cloud infrastructuur. Op basis van vooraf vastgestelde criteria wordt een ‘application load’ ondergebracht bij AWS, Microsoft Azure, Google, CloudVPS of iedere andere publieke cloud. De focus van CloudMerge ligt volledig op ‘software defined’. Alles wordt softwarematig aangestuurd, waardoor CloudMerge in staat is om bedrijven te faciliteren op het gebied van continuous delivery.

CloudMerge is onderdeel van de Quanza Group. Een dienstverlener pur sang met 70 werknemers die sinds 2001 netwerken en private clouds bouwt en beheert voor iedere organisatie met een eigen ICT-infrastructuur die van strategisch belang is. Klanten zijn onder andere SURFnet, AMS-IX en KPN.

Over Dutch Hosting Provider Association
De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening.

De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

INFORMATIE EN CONTACT

Ruud Alaerds – Directeur DHPA
DHPA – Dutch Hosting Provider Association
Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam
T: +31 70 762 1070 | M: +31 6 3486 1667
r.alaerds@dhpa.nl | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

Robèr van den Brink – Business Unit Manager
CloudMerge B.V.
Willem Fenengastraat 7 | 1096BL Amsterdam
T: +31 20 530 1600 | M: +31 6 4567 9508
rober@cloudmerge.com | cloudmerge.com | @cloudmerge

Meer lezen